Kukat arkeen ja juhlaan

KUKKAPUOTI PIONI & POIMULEHTI

Laaja kukkavalikoima ilahduttamaan arkea ja kruunaamaan juhlaa

Kukkakimput sidomme puodin tyylin mukaisesti ilmavasti ja rennosti. Kukkavalikoimassamme on paljon niittymäisiä ja luonnonläheisiä kukkia. Lempikukkiamme ovat tietenkin pionit, jaloleinikit, neilikat, niittymäiset kukat joitakin mainitaksemme. Myös oksat ja heinät ovat suosikkejamme.

Kuivakukkavalikoima on erittäin laaja. Sidomme myös niistä erikokoisia kimppuja sekä kuivakukkakransseja niin tilauksesta kuin puodilla myytäväksi.

Kukkabuffasta voi itse kerätä mieleiset kukat ja ostaa mukaan sellaisenaan, tai sidomme kukat kimpuksi niin halutessasi.

Perjantaipuketti on suosittu ja edullinen viikonloppukimppu, joka on suunniteltu sesongin kauneimmista kukista. Puketti on valmiiksi pakattu ja helppo napata mukaan kotimatkalla.

KUKKABUFFA

Päästä luovuutesi valloilleen kukkabuffan äärellä

Kukkabuffa on kukkien buffetpöytä, jossa valikoima vaihtuu viikoittain. Buffa rakentuu sesongin kukista, joissa hintataso pysyy
matalana, jolloin asiakas saa suurimman hyödyn eli enemmän kukkia tietyllä rahalla.

Buffasta voi itse kerätä mieleisen määrän kukkia ja ostaa ne mukaan sellaisenaan. Kukat voi kerätä myös seinällä olevan “reseptin” mukaan S, M tai L-kokoiseen kimppuun. Sidomme kukat kimpuksi niin halutessasi.

JUHLA- JA TAPAHTUMAKUKAT

Toiveidesi mukaiset juhlakukat elämäsi
tärkeisiin hetkiin

Juhla- ja tapahtumakukkien tilauksen yhteydessä kuuntelemme ja tutustumme tarkoin asiakkaan toiveisiin. Tarvittaessa suunnittelemme ja ideoimme asiakkaan kanssa juhlakukituksen oli kyseessä syntymäpäivät, hääjuhla, muistotilaisuus tai muu juhla.
Tavoitteemme on, että asiakas voi jättää juhlakukituksen huoletta meidän hoidettavaksi ja keskittyä siten juhlien järjestämiseen muilta osin. Lainaamme tarvittaessa maljakoita.

Teemme yhteistyötä useiden juhlapaikkojen kanssa ja Ravintolamestareiden ravintoloihin Kuopiossa toimitamme ja laitamme kukat paikoilleen veloituksetta ja kukista saa -10 % alennuksen.

Suunnitellaan yhdessä juhlasi mukaiset kukkakimput, -asetelmat tai erikoisemmat kukkakoristeet.

Hääkukat

Hääkukkia tilatessa on suositeltavaa varata ensin päivä. Viimeistään kuukautta ennen hääpäivää suunnitellaan morsiuskimppu, rintavieheet ym. juhlakukat tarkemmin ja tilaus vahvistetaan.

Surukukat

Hautajaisiin sidomme suruvihkoja, surukimppuja, suruseppeleitä. Asiakkaan ei tarvitse tietää kukkien nimiä vaan tärkeimpänä on osata kuvata surukukkien tunnelma ja värimaailma, jolloin saadaan luotua kauneimmat kukat.

Erikoiskukkakoristeet

Kukkasidonnan erikoisuuksiin kuuluvat kukkakoristeet hiuksiin (kukkakruunut ja -seppeleet, irokeesit, miesten parran kukitus jne.) ja asusteisiin.

Kuvagalleria

KUKKAKAUPPA PIONI&POIMULEHTI

Rennosti sidotut, luonnonläheiset kukkakimput ja -asetelmat sekä ihastuttavat kukkakoristeet ja sisustustuotteet kaikkiin tilaisuuksiin.